Bouwbedrijven

Tal van vaste aannemers maken al ruim 50 jaar graag gebruik van de diensten van Flisijn stukadoors en afbouwbedrijf . Wij verzorgen alle voorkomende Afbouw en stukwerkzaamheden bij de verbouw of nieuwbouw.

De sleutelwoorden persoonlijk contact, inlevingsvermogen, innovatie en duurzaamheid stellen wij centraal bij de uitvoering van opdrachten waarbij uw wensen en doelen voorop staan. Een grondige voorbereiding en overeenkomstige aanpak vormen de basis voor succes bij het bereiken van vooraf geformuleerde doelstellingen, verwachtingen en afspraken.

Flisijn staat verder bekend om de snelheid en correctheid waarmee wij een opdracht aannemen en uitvoeren. Dat betekent vandaag bellen en gelijk een afspraak maken voor de volgende dag of de dag er op. Dus geen lange wachttijd. Vandaar ook dat wij veel werkzaamheden verrichten voor bedrijven of instellingen die correctheid hoog in het vaandel hebben staan, maar die wel snel willen.

Stelt u ook hoge eisen? Wilt u met een betrouwbaar bedrijf in zee? Een bedrijf dat kwaliteit levert voor betaalbare prijzen? Bel ons geheel vrijblijvend op voor een afspraak of voor het maken van een vergelijkbare offerte!