Woningcorporaties

Flisijn Totaal kan dus voor de Woningstichtingen of verhuur bedrijven een parket aanbieden van verschillende disciplines zodat het gemakkelijker word voor partijen om bij 1 en dezelfde bedrijf het onder te brengen, wij zorgen ervoor dat u als klant word ont zorgt..

 

Parket bestaat uit het verzorgen van: stukwerk, tegelwerk, schilderwerk, wanden, systeem plafonds en wanden enz wij zorgen ervoor.

 

Flisijn staat verder bekend om de snelheid en correctheid waarmee wij een opdracht aannemen en uitvoeren. Dat betekent vandaag bellen en gelijk een afspraak maken voor de volgende dag of de dag er op. Dus geen lange wachttijd. Vandaar ook dat wij veel werkzaamheden verrichten voor bedrijven of instellingen die correctheid hoog in het vaandel hebben staan, maar die wel snel willen.

 

Voorbeeld: Als er snel een woning verhuurd moet worden, dan kunnen wij binnen 1 à 2 dagen starten in de woning om deze geheel verhuurklaar te maken. Door de jaren heen is gebleken dat.

 

woningstichtingen/corporaties en/of huurorganisaties deze aanpak zeer op prijs stellen. Geen wonder dat wij dergelijke werkzaamheden in de gehele provincie Friesland en Groningen uitvoeren.

Stelt u ook hoge eisen? Wilt u met een betrouwbaar bedrijf in zee? Een bedrijf dat kwaliteit levert voor betaalbare prijzen? Bel ons geheel vrijblijvend op voor een afspraak of voor het maken van een vergelijkbare offerte!